Erdoğan’dan Davutoğlu’na yanıt

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nın başkanlık sistemi ile ilgili "Hukuki sorumluluk kimdeyse, yetki de onda olmalı" sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Benim yetkilerimin sınırını anayasa belirliyor ama sorumluluğum da milletime karşıdır. " dedi, siyaset tarzını değiştirmeyeceğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlık sistemi ile ilgili "Sorumluluk kimdeyse yetki de onda olmalı" açıklamalarına yanıt verdi.

Bulgaristan ziyareti dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulunan Davutoğlu, Erdoğan'ın "çift başlılığı ortadan kaldırmak lazım" sözleriyle ilgili "Eve çirt başlılığı ortadan kaldırmak lazım. Hukuken sorumlu benim. Sorumluluk kimdeyse yetki de onda olmalı" açıklaması yapmıştı.

Erdoğan da Davutoğlu'na Konya'dan yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı "benim sorumluluğum milletime karşıdır" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Boşandığı eşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu Gündem Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye-Suriye savunma sanayii işbirliği anlaşması imzalamıştı Gündem Kemal Sunal'ın o filmi bu kez Rize'de gerçek oldu! Gündem Van’da askeri araç devrildi: 7 yaralı Gündem