Aşk 101'in yayın tarihi belli oldu! Netflix'in liseli dizisi Aşk 101'in fragmanı görücüye çıktı

Dijital dizi/film izleme platformu Netflix yeni bir Türk dizisi ile izleyiciye ulaşmaya gün sayıyor. Aşk 101'in güçlü kadrosuyla ilk fragmanı yayınlandı. Dizi 24 Nisan'da seyircisiyle buluşacak.

Abone ol

Kendilerini bulmaya çalışan liselilerin maceralarını anlatan ve dünya çapında büyük izleyici kitlesine ulaşan Netflix'te yayınlanacak olan Aşk 101 dizisinin yayın tarihi belli oldu.

24 Nisan'da bir sezonun tüm bölümlerini yükleyecek olan Netflix, yeni yapımında da iddialı oyuncu kadrosuyla ses getirmeyi bekliyor.

Aşk 101'de 17 yaşındaki 6 liseli gencin okulda kendilerini seven ve koruyan öğretmenlerini okulda tutabilmek için bir plan yapması konu alınacak. Öğretmenlerini ancak aşık ederlerse okulda tutabileceklerine inan gençler öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışacaklar; ancak aşkın zorla var edilemeyeceğini anlayan bu altı genç bu işin sonunda beraberken güçlü olduklarını fark edecek ve asıl kendileri aşkı keşfedecekler.

Dizinin kadrosunda; Alina Boz, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Bade İşçil yer alıyor.

Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 6 Nisan Pazartesi 2020 Esra Erol'da izle Medya Ulusal Kanal 06-12 Nisan yayın akışı Medya Yemekteyiz programı neden yok? Seda Sayan ile Yemekteyiz yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Medya Kalk Gidelim'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim 103. bölüm izle... Kalk Gidelim 104. bölüm fragmanı izle Medya