Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte çeyrek altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatlarının dün dalgalı bir kur izlemesiyle birlikte altın yatırımcısı merakla çeyrek altın fiyatları ne kadar sorusunun cevabını arıyor. Yatırımcının 'güvenli liman'dan uzaklaşmasıyla altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Altının ons fiyatı 1260 dolardan, çeyrek altın fiyatları ise 238 liradan işlem görüyor.

Abone ol

Altın fiyatları ABD ekonomisine yönelik iyimserlik ve Fransa'daki siyasi riskin azalması nedeniyle riskli varlıklara ilginin artması ve güvenli liman varlıklara olan iştahın gerilemesi sonucu iki haftanın en düşük seviyelerinde seyrediyor.

Altının spot piyasadaki ons fiyatı dün yüzde 0.2 geriledikten sonra bugün 1,260.90 dolara kadar gerileyerek 11 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 145 liradan işlem görürken; çeyrek altın yüzde 1,22 yükselişle 238 liradan, cumhuriyet altını ise 988 liradan alıcı buldu./Bigpara

Dolar ne kadar? (26 Nisan dolar fiyatları) Ekonomi Vatandaşın cebinde geçersiz, tedavülden kalkmış 184 milyon lira var Ekonomi Motorinde 12-14 kuruş civarında indirim bekleniyor Ekonomi New York borsası “ralli“ yaptı Ekonomi