Survivor'da dünya rekoru kırıldı! Survivor 2020'de 88. bölüm fragmanı yayınlandı... Bu gece eğlenceye doyulacak!

TV8'in sevilen programı Survivor'da dün akşam Acun Ilıcalı, 1 milyondan sonra 3 milyonluk canlı yayın ile dünya rekoru kırmayı başardı!

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı ve sahibi olduğu kanalda yayınlanan Survivor 2020'de, pandemi nedeniyle, Ilıcalı'da sürekli yarışmacıların yanında kalınca, ortaya komik görüntüler çıkıyor.

Yarışmacılar ile samimi olan Ilıcalı, sürekli yarışmacıların oyunlarına dahil olarak ekrana renkli görüntülerin yansımasına neden oluyor.

İletişim ödülünde, Ilıcalı'nın Instagram hesabından yapılan canlı yayında 1 milyon rekoru kırılınca bu sefer de dünya rekoru için kollar sıyrıldı.

Bayram eğlencesi olarak iki takım ile birlikte canlı yayın açan Ilıcalı, 3 milyon katılımcıya ulaşarak dünya rekorunu kırdı. Rekor daha önce 2 milyon katılımcı ile bir rapçiye aitti.

Bu akşam ise yayınlanan fragmanda yarışmacıların büyük eğlenceye katılarak doyasıya eğlendikleri görülüyor.

SURVIVOR 88. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Shada iyi biri oluyor! Aşk Bir Rüya 96. yeni bölümde neler olacak? 26 Mayıs Salı 2020 Aşk Bir Rüya 96. bölüm fragmanı izle… Medya Gopi'ye tuzak kurdular! Masum 65. bölüm fragmanı izle… 26 Mayıs Salı 2020 Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya Dhruv, Bihaan'ı öldürmeye çalışıyor! Aşk Bir Rüya 95. yeni bölümde neler olacak? 25 Mayıs Pazartesi 2020 Aşk Bir Rüya 95. bölüm fragmanı izle… Medya Rashi sandığı suya düşürüyor! Masum 64. bölüm fragmanı izle… 25 Mayıs Pazartesi 2020 Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya