PKK'nın karargahı dağıtıldı! Çok sayıda mühimmat bulundu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. PKK tehdidi nedeniyle 8 kişilik bir aile daha göç etti. Öte yandan önceki gün PKK kurşunuyla yaralanan öğretmen Mevlüde Ketani bir gözünü kaybetti.

Abone ol

PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyonlar sürüyor.

Terör saldırılarının en yoğun yaşandığı ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı Fatih Paşa Mahallesi'nde göç devam ediyor.

FOTO-GALERİYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ PKK tehdidi nedeniyle 8 kişilik bir aile evlerini terk edip Yenişehir'deki yakınlarına gitti.

Öte yandan geçen Çarşamba günü evine PKK kurşunun isabet etmesi sonucu başından vurulan öğretmen Mevlüde Ketani bir gözünü kaybetti.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ketani'nin yakınları hastanede bir an önce durmunun düzelmesini bekliyor.

Operasyonların devam ettiği Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise PKK'nın cephaneliği bulundu.

Kültür ve sanat adı altında faaliyet yürüten Cudi Derneği temsilciğinde çok sayıda bomba, patlayıcı, mühimmat, gıda malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Teröristlerin karargah gibi kullandığı binada, İncil bulunması da dikkat çekti.

ulusalkanal.com.tr

Şırnak'tan Siirt'e eğitim Yurt Aileden çok zor karar Yurt Koruculardan teröre karşı ortak ses: Artık yeter Yurt 2 çocuktan 10 gündür haber alınamıyor Yurt