MHP'li Tuğrul Türkeş bakanlık teklifini kabul etti

MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu MHP milletvekili Tuğrul Türkeş, Başbakan Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etti

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Tuğrul Türkeş Başbakan Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Türkeş'e Başbakan yardımcılığı önerildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Beklemiyorduk. Türkeş bizi üzdü. İstifası için dilekçe bekliyoruz. Göndermezse ihraç edilecektir.

MHP'DEN İLK TEPKİ: BİZİM BİR DURUŞUMUZ VAR

MHP'li vekil Tuğrul Türkeş Başbakan'ın davetini kabul etti. Habertürk canlı yayınında kararı öğrenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Türkeş'in kararını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Karakaya, 'bizim burada bir duruşumuz var. Tuğrul Türkeş bu kararı neden aldı bilmiyoruz ama Genel Başkan'a bir açıklama yapacaktır" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün gazetecilere yaptığı açıklamada "Teklif gelirse, sizin tutumunuz ne olur" sorusuna "Bizim partililerimiz değil, dava arkadaşlarımız var. Dava ne alınır ne satılır" demişti.

Suriye Devlet Başkanı Esad'dan önemli açıklamalar Gündem Artvin'den kötü haber! Gündem Vatan Partisi'nden Yarbay Alkan açıklaması Gündem 1 Kasım görevi: Halkımıza Milli Hükümet seçeneğini sunmak Gündem