Slaven Bilic'ten o iddiaya yalanlama

Abone ol

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Tolgay ile görüştükleri esnada Bilic'in Tolgay'a mesaj attığını iddia etmişti.

Hırvat teknik adam, Tolgay'a; "Bize gel bu sene şampiyon olalım, seneye İngiltere'ye beraber gidelim" diye mesaj gönderdiğini iddia eden Hacıosmanoğlu'nun bu iddiasına 'asılsız' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in açıklaması şu şekilde:

"Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır.

Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlığımızla Beşiktaş'ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız.

Taraftarlarımızdan şahsım ile ilgili, böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim."

Ali Danaş, İstanbul-DHA

Michael Essien bombası! İstanbul'a geliyor! Spor Transferin son gününe kadar imza atabilir Spor Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ceza Spor Ödenek yetersizliği lig erteletti Spor