Sektörünün Müşteri Memnuniyetinde Lider Firması Enterprise Araç Kiralama

Abone ol

Bireysel olarak araç sahibi olmak için ciddi bir birikim gerekir. Günümüzde lüks tanımlamasını aşarak gereklilik olarak addedilmeye başlayan araç ihtiyacı, sahibi olunamadığı durumlarda kiralama ile ancak giderilir. İş hayatının uzun mesafelere yayılması, yoğun bir iş hayatının söz konusu olması ve büyük şehirlerdeki ulaşım problemleri göz önüne alındığında araç sahibi olmamak özellikle çalışma hayatı içerisinde oldukça zorlayıcı bir durumdur.

Yakın geçmişte, günümüzdeki kadar sık rağbet görmeyen oto kiralama sektörünün bu denli taleple karşılaşması, kiralama firmalarının artmasına yardımcı olduysa da kaliteli hizmet arayışında olan müşterilerin hizmetten tatmin olmaları konusunda olumsuz sonuçlar yarattı. Hizmet kalitesi söz konusu olduğunda müşterilerin doğru adrese yönelebilmeleri için ciddi bir arayış içerisinde olmaları gerekti.

EnterpriseAraç Kiralamafirması 1957’den bu yana hizmet verdiği için sektörünün tecrübeli firmaları arasında yer alır. 85 ülkenin farklı şehirleri ve farklı ilçelerinde 9000 civarında ofisiyle dünyanın en büyük Rent a Car firmasıdır. Müşteri memnuniyeti anketleri arasında en saygın olan J.D. Power and Associates anketinde yaklaşık olarak 10 yıldır kendi sektörü içerisindeki liderliğini korumayı başardı.

Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Tahmin edildiği gibi bireysel olarak otomobil kiralama şehir değişikliklerinde otobüs sefer saatleri, güzergahları ve rahatsızlığına bağlı kalmaksızın hızlı, rahat ve konforlu bir şekilde seyahat imkanı tanır. Şehir değişikliğinin dışında tatillerde şahsi araç ile uzun yollara çıkıp tekrar geri dönmek yerine uçak gibi ulaşım yollarını tercih ederek kiralık araç ile tatil yerinde dilenildiği gibi bir tatil yaşanabilir. Yaşanılan şehirde dahi koşuşturmacanın söz konusu olduğu bir gün varsa tam istenilen yere varmayan, binmek için uzun yollar yürünen hal otobüslerine bağlı kalınmaması açısından da büyük bir avantaj sağlar. Şehir içi ya da şehir dışı fark etmeksizin birden çok kişi ile yapılan yolculuklarda hem bütçe hem de konfor anlamında verimli sonuç elde edilmesine yardımcı olur.

Kişisel avantajların dışında özellikle şirketler açısından araç kiralama oldukça karlı bir seçimdir. Şirketler birçok konuda vergi ödemek ile yükümlüdür ve vergi meblağlarının yüksekliği ciddiye alınması gereken bir problemdir. Yasalar gereği şirket adına araç kiralayarak ödenecek olan vergilerde indirim şansı yakalanması maddi anlamda büyük bir kar sağlar. Kişisel amaçlar için de kullanılabileceğinden özel araç masraflarından kaçınmak da cabasıdır. Maddi getirinin ötesinde şahsi araçların konforuyla aynı olacağı için sorunsuz bir hizmet söz konusudur.

Hizmette Kaliteyi Uygun Fiyatlar ile Buluşturan Enterprise

2004 yılından bu yana yaklaşık olarak 30 şehirde 50 ofisiyle beraber Türkiye’de hizmet vermekte olan Enterprise verdiği hizmette müşteri memnuniyetini ve konforunu temel prensipleri içerisinde bulundurur. Kurumsal kiralamalarda kiracı firmaya özel kampanyalar ve fiyatlar ile seçkin bir hizmete ulaşabilmek mümkündür. Bireysel kiralamalarda ise Enterprise Araç Kiralama firması tarafından birbirinden farklı kampanyalar sunulur ve standart ücretler üzerinden oldukça uygun indirimlerle bütçenin korunması sağlanır.

Araç kiralama firmalarının ücretlendirme politikalarında müşterinin seçmek istediği aracın vites özellikleri ve yakıt özelliklerinin yanı sıra kullanıcının yaşı, ehliyet yaşı gibi birçok nüansa dikkat edilir. Enterprise tarafından hazırlanan kiralama sözleşmesinde tüm bu nüanslar müşteriye bildirildiği için beklenmeyen ücretlerle karşılaşılması engellenir. Araç kiralama konusunda sunduğu kampanyalar ile cazip ücretlerle hizmetten faydalanmayı kolaylaştırır.

Volkswagen, İtalyan firması Ducati'yi satıyor Ekonomi Gram altın bir ayın en düşük seviyesinde! Çeyrek altın ise... Ekonomi Artık marketlerde de çiğ süt satılabilecek Ekonomi Dolar son 2 ayın en düşük seviyesine geriledi (27 Nisan dolar ve euro fiyatları) Ekonomi