Kim ne kadar bağış topladı

Cumhurbaşkanı adaylarına yapılan bağış miktarları açıklandı. Buna göre Başbakan Erdoğan için 55 milyon, Ekmeleddin İhsanoğlu için 8,5 milyon ve Selahattin Demirtaş için 1 milyon lira bağış toplandı.

Abone ol

İlk kez yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. Seçimlere saatler kala 3 aday için toplanan bağış miktarları açıklandı.

Başbakan Erdoğan, seçim kampanyası için yapılan bağış miktarını dün akşam katıldığı canlı yayında açıkladı. Erdoğan, kendisine 1 milyon 350 bin 796 bağış yapıldığını duyurdu. Başbakan'ın'a yapılan toplam bağış miktarı ise 55 milyon 260 bin 778'i buldu.

MHP ve CHP'nin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yapılan bağış tutarını danışmanları açıkladı. Buna göre, İhsanoğlu'na seçim kampanyası için 8,5 milyon TL bağışlandı.

Seçim kampanyası kapsamında en az bağışı HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş aldı. Demirtaşın toplam 1 milyon 213 bin lira bağış topladı.

ulusalkanal.com.tr

Ersun Yanal istifa etti Gündem Taner Yıldız'dan seçim açıklaması! Gündem F-Tipi polisler yakalanacak Gündem Yerleri belli oldu! Gündem