Erdoğan'a istifa çağrısı

Yerel Seçimlerde Güç Birliği Forumundan, Başbakan Tayyip Erdoğan'a istifa çağrısı geldi. Yolsuzluk soruşturmasının Başbakan Tayyip Erdoğan'a uzandığı belirtilerek, Bakanlarla birlikte Erdoğan'ın da istifa etmesi gerektiği vurgulandı. Forumda, "Ayakkabı kutularında birleşenler değil, Aslanlı Yol'da birleşenler iktidar olacak" denildi.

Abone ol

Yerel Seçimlerde Güçbirliği Forumu'ndan Başbakan Tayyip Erdoğan'a istifa çağrısı geldi.

Yerel Seçimlerde Güçbirliği Forumu İstanbul'un Kağıthane ilçesinde toplandı. Forumun konuşmacıları İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Zeynep Küçük, Profesör Doktor Necla Arat, Eski Devlet Bakanları Ufuk Söylemez ile Yaşar Okuyan'dı.

Forumun gündeminde yolsuzluk ve rüşvet skandalı vardı. Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, rüşvet ilişkilerini ilginç bir benzetmeyle eleştirdi.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Küçük, sadece bakanların değil, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan da, soruşturmanın Erdoğan'a uzandığına dikkat çekti.

Bir başka forum ise Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlendi. Foruma CHP, İşçi Partisi, DSP ve ADD yöneticileri katıldı.

ulusalkanal.com.tr

Sır perdesini kaldırmanın nesnel sonuçları Gündem Bakın bu sefer ayakkabı kutusundan ne çıktı Gündem “İktidar çağdaş yaşam üzerindeki baskılara son vermelidir“ Gündem Mavi Marmara İndirimi Gündem