13 IŞİD'li terörist öldürüldü

Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 126'ncı gününde, El Bab'da yaşanan çatışmalarda 13 IŞİD'li terörist öldürüldü. Topçu birlikleri ise aralarında barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçların olduğu 158 IŞİD hedefini kullanılamaz hale getirdi

Abone ol

24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekâtı 126'ncı gününü geride bıraktı.

ABD destekli terör koridoruna karşı yürütülen operasyonlarda yaşanan çatışmalarda 2 ÖSO gücü hayatını kaybetti, biri de yaralandı. Çatışmalarda 13 IŞİD'li teröristte öldürüldü.

Kara birlikleri ise tespit edilen 158 IŞİD hedefini ateş altına aldı. Vurulan yerler arasında teröristlerin kullanıldığı barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçların olduğu açıklandı. Hedeflerin bir bölümü imha edildi, bir bölümü de kullanılamaz hale getirildi.

Terörden temizlenen bölgelerde 52 EYP imha edildi. Böylece harekâtın başından bu yana çoğu tuzaklanmış 2bin 387 EYP ile 42 mayın kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiş oldu.

ulusalkanal.com.tr

Meteoroloji'den uyarı geldi! İstanbullular dikkat! Gündem Bakan Nabi Avcı: İmam hatip okulları bir halk hareketidir Gündem Mevlüt Mert Altıntaş'ın sınavdaki yanlışları bile S. ile aynı Gündem 2017 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarları belli oldu Gündem