İyi Parti'de FETÖ depremi sürüyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında, MİT Başkanı Fidan ve Milli Savunma Bakanı Akar'dan bilgi aldığını söyledi. Akşener, “Bu insanlara Buğra Kavuncu FETÖ’cü müdür diye sormadım.” Dedi. Özdağ’ın bu kurumları işaret etmesi üzerine MİT ve Milli Savunma Bakanlığı’nı aradığını söyledi. Akşener’in açıklamalarına Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, Buğra Kavuncu ile ilgili herhangi bir kurum adı vermediğini söyledi.

Abone ol

İyi Parti’de FETÖ’cü tartışmaları sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

Akşener, partiden ihraç edilen ÜmitÖzdağ’ın iddialarıyla ilgili olarak, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında MİT Başkanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bizzat görüştüğünü söyledi. Özdağ’ın bu kurumları işaret etmesi üzerine MİT ve Milli Savunma Bakanlığı’nı aradığını belirtti.

Akşener görüşmelerin resmi kanallar aracılığıyla yapıldığını söyledi. Özdağ’ın iddialarının MİT ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından teyit edilmediğini aktardı.

İyi Parti Genel Başkanı’nın açıklamaları devam ederken Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından Meral Akşener’e yanıt verdi.

Özdağ, mesajında, “Ben size Buğra Kavuncu ile ilgili bilgilerim hususunda herhangi bir kurum adı vermedim. Bahsettiğiniz kurumlarla irtibat kurduğunuzu söyleyen sizsiniz.” ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Öncü Gençlik Büyükelçilik önünden Almanya'yı uyardı Gündem Ulusal Kanal Kovid-19 yoğun bakım servisinde Gündem Katar'dan stratejik ortaklık vurgusu Gündem Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy'dan AP raporuna sert tepki: "Bağlayıcı olmayan tavsiye kararını tümüyle reddediyoruz" Gündem