İsmet Yılmaz: Okulların açılış tarihi 19 Eylül 2016'dır

Okulların açılış tarihinin erteleneceğine ilişkin iddialara Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan yanıt geldi. Okulların açılışının ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirten Bakan Yılmaz "Açılış tarihi 19 Eylül 2016'dır" dedi.

Abone ol

Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği "okullar ne zaman açılacak" sorusu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın açıklaması ile yanıt buldu.

"Okullar 3 Ekim'de açılacak" haberlerine Milli Eğitimden yalanlama geldi. Okulların açılışının ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirten Bakan Yılmaz, "Okulların açılış tarihi 19 Eylül 2016'dır" dedi.

BU arada okul servislerinin yeni ücretleri de belirlendi. Ankara'da yıllık bin 350 lira olan 0-3 kilometre arası servis ücreti, bu yıl bin 440 liraya çıkarıldı.

İzmir'de yıllık bin 80 lira olan 0-3 kilometre arası servis ücreti bin 170 liraya çıkarken, İstanbul ise daha belli olmadı.

ulusalkanal.com.tr

Türk Kardiyoloji Derneği yemek kitabı hazırladı Sağlık ÖYP kadrosundaki akademisyenlerin 50D’ye geçirilmesine tepkiler geldi Sağlık Sürücülere 'bayram yolculuğu' uyarısı Sağlık Emekli maaşlarındaki düşüklük hekimleri emekli olmamaya itiyor Sağlık