Rusya'dan anlamlı mesaj

Amerika'nın Ankara büyükelçiliği İdlib ile ilgili twitter'dan bir video yayınladı. Videoda Rusya, Suriye ve İran hedef alındı. Rusya'nın yanıtı ise gecikmedi. Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, ABD'nin "Türkiye'ye destek" mesajı ile "Pentagon'un PKK'y ayırdığı bütçeyi" birlikte paylaşarak "yorum sizin" dedi.

Abone ol

İdlib'deki gerginlik sosyal medyaya da taşındı. Amerika'nın ve Rusya'nın Ankara Büyükelçilikleri, twitterdan imalı paylaşımlar yaptı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Jeffrey ziyareti sırasında "Eyes on İdlib" etiketi ile bir video paylaştı.

Videoda, Rusya, Suriye, İran ve Hizbullah hedef alındı. "ABD, Esad rejiminin, Rusya'nın, İran'ın, Hizbullah'ın İdlib'e yönelik saldırılarını kınamaktadır" denildi.

Ayrıca video'da "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" ifadeleri de yer aldı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği de, Amerika'nın Türkiye'ye yönelik politikasını twitter'dan eleştirdi.

İdlib'de tırmanan gerginliğin ardından "NATO mütttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" diyen ABD'ye yanıt, Pentagon'un, PKK/PYD'nin de içinde olduğu terör örgütlerine ayırdığı bütçe ile oldu.

İki görseli bir araya getirerek tweet atan elçilik, paylaşımında, "Takdiri size bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaşım sosyal medyada büyük yankı yarattı.

ulusal.com.tr

Prof. Dr. Tülin Oygür CKD Genel Başkanlığı’na aday Gündem Kartal’da Sevgililer Günü dans ve müzikle kutlanacak Gündem Kartal’da budama atıkları geri dönüşümle değer kazanıyor Gündem İstanbul'da FETÖ'nün 'gaybubet' evlerine operasyon: 19 gözaltı Gündem