Lalizer Özdemir'den şaşırtıcı haber geldi! Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ocak tamamını izle... Müge Anlı'nın son bölümünde neler oldu?

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert dün yayınlanan 3 Ocak Cuma günü bölümüyle izleyenlerinin karşısındaydı. Son programda neler yaşandı?

Abone ol

Kızının kendisine bağırmasıyla, kendine yaptığı saygısızlığa dayanamamış ve evi terk etmişti. 70 yaşındaki Lalizer Özdemir'in, kavga ettiği kızı ve diğer kızı Müge Anlı'ya annelerini bulmaları için başvurmuştu. Annelerini arayan iki kardeş, son olarak adli tıpa gitmiş fakat orada annelerinin adına ait bir kayıt bulamamışlardı.

Müge Anlı, araştırmalar sonucunda kayıp kadını buldu fakat Lalizer Özdemir'in, devlete kızının saplantılı olan sevgisi yüzünden başvurduğu ortaya çıktı. Şu an bir devlet kurumunda koruma altında olan yaşlı kadına kızları ekranlardan, geri dön çağrısı yaptı.

70 Yaşındaki 4 çocuk annesi Lalizer Özdemir'in bu çağrılara ne yanıt vereceği ise henüz bilinmiyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLE

ulusal.com.tr

Zuhal Topal'la Sofrada 311. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6-10 Ocak haftası yeni yarışmacılar kim olacak? Medya Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde konusu nedir? Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde oyuncu kadrosunda kimler var? Film nerede çekildi? Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde hangi kanalda saat kaçta? Medya Deccal 2 hikayesi ve oyuncu kadrosu... Deccal 2 fragman izle... Deccal 2 hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Medya Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? Gizemli Adaya Yolculuk oyuncu kadrosu... Gizemli Adaya Yolculuk hangi kanalda yayınlanıyor? Medya