Kahraman askerlere veda

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerla çıkan çatışmada 2 Mehmetçik şehit oldu, 3 askerimiz de yaralandı. Dün şehit olan 1 asker ve 1 polis için de memleketlerinde tören düzenlendi.

Abone ol

Diyarbakır Sur'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz de yaralandı.

Bölücü terör örgütüne yönelik opersayonlar kapsamında Hasırlı mahallesindeki bir baskın yapıldı. Operasyonda PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürüldü. 5 askerimiz de yaralandı.

Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sur'da daha önce yaralanan ve GATA'da tedavi gören Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın da şehit olduğu haberi geldi.

Konya ve Gaziantep'te de şehit törenleri vardı. Diyarbakır ve Şırnak'ta şehit olan bir asker ve bir polis memleketlerinde toprağa verildi.

Sur'da şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Nebi Arslan için memleketi Konya'da tören yapıldı. Şehit, törene yaklaşık 15 bin kişi katıldı. 25 yaşındaki Arslan, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehit Özel Harekat Polisi Uğur Kutlu için de memleketi Gaziantep'te tören yapıldı. Törene, İdil'de şehit olan Ersin Yıldırım'ın babası Cevdet Yıldırım'da katıldı.

Şehit Kutlu, Asri Mezarlık'taki şehitliğe defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Gündem Erdoğan'ın açıkladığı 'çılgın proje' sil baştan Gündem Binlerce Suriyeli sınıra akın etti Gündem İstanbul Halk Ekmek'te zam yağmuru devam ediyor Gündem