Bilet fiyatlarına tepki

Bursaspor yönetimi, bu akşam oynanacak Galatasaray maçı için kale arkası bilet fiyatını tam 800 lira olarak açıkladı. Her iki takım taraftarı bu fiyata adeta isyan etti. Galatasaray yönetimi ise Bursaspor'u TFF'ye şikayet edeceklerini söyledi.

Abone ol

Türkiye Kupası yarı finali için belirlenen ücret isyan ettirdi.

Galatasaray ile Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi, kimin finale çıkacağından çok, bilet fiyatları konuşuldu. Bursa yönetimi, kale arkalarından maç izlemenin bedelini açıkladı: tam 800 lira.

Hem Galatasaray taraftarı hem de Bursa taraftarı kale arkalarında maçı 800 liraya izleyebilecek.

Sarı kırmızılı yönetim, Bursaspor’u TFF’ye şikayet edeceğini söyledi. Öte yandan basın sözcüsü Şükrü Ergün, “Bursaspor, maçı Galatasaray taraftarına kapatsaymış! Bu uygulama federasyonun kurallarına aykırı. Federasyonun yönetmeliğine göre aynı kategorideki biletleri farklı fiyata satamazsınız. Bu yanlışlarından döneceklerdir diye düşünüyoruz” dedi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ise, bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Körüstan, “Bazı tribün biletlerini 800 lira olarak belirledik. Sadece misafir tribün değil, bizim taraftarımızın izleyeceği açık kale tribünü de 800 liradan satışa çıkardık. Uzun zamandır para kazanamadık. Kaç maçtır hasılattan yoksunuz. Bir sürü de ceza verdik. O parayı çıkaralım. Sonuçta yarı final oynuyoruz” dedi.

Açıklama sonrası, iki takım taraftarlarının tepkisi çığ gibi büyüdü. Avrupa’da bile örneğine ender rastlanan ücretlere, sosyal medyada isyan edildi.

Bursa taraftarlarından da tepki gecikmedi. "Sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı biz tribün insanlarını ilgilendirmiyor" diyen yeşil beyazlı taraftarlar, Galatasaraylı taraftarların üzüntüsünü paylaştıklarını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

İşte yeni sezonun ilk bombası Spor Fenerbahçe'ye kötü haber Spor "Transfer yasağı" Spor Hertha Berlin, Tolga Ciğerci ile sözleşme imzaladı Spor