Eskişehirspor'da hedef 3 puan

ESKİŞEHİRSPOR, Süper Ligi'nin 15'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone ol

Teknik direktörleri Samet Aybaba gözetiminde Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Eskişehirsporlu futbolcular galibiyetten başka şey düşünmediklerini söyledi. Teknik direktör Samet Aybaba da Gaziantepspor maçını kazanıp üst sıralardaki takımlarla olan puan farkını indirmek istediklerini belirtti. Her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade eden Aybaba şöyle konuştu:

"Bizim için her maç bir final niteliğinde. Kazandıkça yukarıya bakıp, daha neyi yapabiliriz onu konuşup, paylaşacağız. Hele bize yakın olan takımlarla ilgili düşüncelerimiz tamamen kazanmaya yönelik. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Kazanıp, yukarıdaki takımlarla aramızdaki puan farkını aza indirmeye çalışacağız.

Biz bundan sonra her maçı kazanmaya oynayacağız. Ama futbol bu, içerisinde bir sürü şeyler var. Bazen istiyorsunuz olmuyor, bazen de olmaz dediğiniz şey oluyor. Onun için her maça farklı bakıp, farklı hazırlanmak lazım."

Bazı futbolcuların alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekildiği yönündeki soruları da yanıtlayan Aybaba "Kulüplerle oyuncular arasında bir anlaşma olur, kulüp birinci bölümün muhatabıdır, bunu yerine getirmek zorundadır. Ama ikinci bölümde de futbolcuların muhatap olması gereken bir konu vardır ki, o da karşılığını vermektir. Yaptığı işi doğru yapıp, kendisine verilen ücretin karşılığını vermektir. Hem vicdani anlamda, hem de profesyonel anlamda bir karşılıktır. O ikisi arasındaki dengeyi bulmaya çalışıyoruz. Kulübümüzün ekonomik sorunları olduğu ortada. Bunu çözmek için de arkadaşlarımızla konuşuyoruz" dedi. DHA

Dursun Özbek, o isimden yardım istedi Spor Trabzonspor'da yeni yönetimden seferberlik Spor Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı ligi namağlup bitirmek istiyor Spor Balıkesirspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çoğluğu teknik heyeti düşündürüyor Spor