"Domuz bağı" tezgahı tutmadı

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bir kişi, karakola imza vermeye gitmeyince ilginç bir yöntem denedi. Kendisini atıl vaziyetteki bir binada domuz bağıyla bağlatan kişi hakkında "suç uydurmaktan" işlem yapıldı.

Abone ol

"Alıkonuldum, domuz bağıyla bağlandım" dedi yalan çıktı. Uyanık şüphelinin "kaçırıldım" tezgahı tutmadı.

31 yaşındaki Muhammet Coşkun'un Konya Karatay'daki bir atıl binada domuz bağıyla bağlanmış halde bulunmuştu. İlk ifadesinde "tanımadığı kişiler tarafından saldırıya uğradığını" söyleyen Coşkun hastaneye göndertildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ancak durum Muhammet Coşkun'un anlattığı gibi çıkmadı. Çünkü polise anlattığı hikaye uydurmaydı.

Şüphelinin daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Polis Coşkun'un karakola imza vermeye gitmeyince ceza almamak için kendisini kardeşine iple bağlattığını belirledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Muhammet Coşkun ile kardeşi Asım Coşkun'u gözaltına aldı. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Muhammet Coşkun hakkında "suç uydurmaktan" işlem yapıldı.

ulusal.com.tr

“Futbolda şike kumpası davası“ Gündem Mangala Türk-Mozambik dostluğunu perçinliyor Gündem Hakkari'de terörle mücadele Gündem Şırnak'ta 5 PKK'lı terörist teslim oldu Gündem