Mersin'de seçim hazırlıkları

İşçi Partisi Mersin'de 4 Belediye Başkan adayını belirledi. Büyükşehir, Yenişehir, Toros ve Silifke adayları açıklandı. Ortak slogan, "halkın refahı için yola çıktık... "

Abone ol

Yerel seçimlere iki aydan az bir zaman kaldı. Yurt genelinde bir çok adayını belirleyen İşçi Partisi Mersin'de de Büyükşehir, Yenişehir ve Toroslar belediye başkan adaylarını açıkladı.

"Ortaçağ ilişkilerine son vereceğiz"

Gazeteciler Cemiyeti'nde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı kimya mühendisi Hasan Haluk Erdemir oldu. Erdemir, 2002 yılında ATAŞ Petrol Rafinerisinde işletme müdürlüğü yaptı.

"Çağdaş Belediyecilik ilkeleri göz önünde tutularak halk ile birlikte halk için halkın refahı için çalışacağız. Taşeroncu belediyeciliğe son vereceğiz"

Yıllarını mesleğine adamış olan emekli öğretmen Ali Mavi Toroslar ilçesine talip oldu. Basın-İş ve ADD'de çeşitli görev alan Mavi, projelerini anlattı. Gençlere öncelik vereceğini söyledi.

"Bütün mahallelerde onların rahat oyun oynayabileçeği oyun alanları parklar kütüphaneler çocuklar için sonsuz imkanlar kuracağız. Çünkü onlar geleceğimiz"

Yenişehir ilçesinin Beledidiye Başkan adayı da emekli öğretmen Mehmet Tonca.

"Belediyelerimiz rant kapısı olmaktan rüşvet ve yolszuluk kapısı olmaktan taşeron hakimeyetinden kurtarmak asli görevimizdir"

İşçi Partisi'nin Silifke adayı da bir kadın. Hatice Tunç, Türkiye Zirai Donatım Kurumu Adana Müdürlüğünden emekli oldu.

ulusalkanal.com.tr

Genelkurmay'dan önemli karar Gündem Apo'nun görüntüleri büyük yankı uyandırdı Gündem AKP'de bir istifa daha Gündem 'Apo’nun Tayyip Erdoğan’a Yazdığı Mektup Açıklanmalıdır!' Gündem