6 Ocak 2017 Cuma Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

İstanbul ve Ankara hava durumu tahminleri kar alarmı verdi. Çok ciddi yapılan uyarılarla beraber kar yağışı ve soğuk hava etkili olacak.

Abone ol

6 OCAK CUMA ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da soğuk hava ve kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 6 Ocak 2017 Cuma günü Ankara'da hava sıcaklığı en düşük 2, en yüksek ise 5 derece olacak.

6 OCAK CUMA İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji, 6 Ocak Cuma günü İstanbul'da kar yağışının etkili olacağını duyurdu. Verilere göre, o gün hava sıcaklığı en düşük 4, en yüksek 8 derece olacak.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL DEĞİL

Ankara Valisi Ercan Topaca sosyal medya hesabından 6 Ocak'ta Ankara'da okulların tatil olmadığını duyurdu.

Topaca, "Sevgili öğrenciler, meteorolojik şartlar eğitim için uygun. Ankara'da hava sıcaklığı +5 derecenin üzerinde görünüyor. Hepinize iyi dersler." diye yazdı.

6 İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ

İstanbul'da etkili olacak kar yağışı beraberinde öğrenci ve velilerin akıllarına şu soruyu getiriyor: 6 Ocak Cuma günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul Valisi Vasip Şahin bir açıklama yapmadı. Açıklama geldiğinde haberimizde olacak.

ulusalkanal.com.tr

Reina saldırganına benziyor diye dayak yemişti! Kim olduğu ortaya çıktı Gündem Reina saldırısında ikinci terörist şüphesi Gündem İstanbul Yenibosna metrobüs durağında bıçaklı saldırı dehşeti Gündem Doğan Holding'den 'operasyon' açıklaması Gündem