Yollar kana bulandı

Kurban Bayramının trafik kazaları bilançosu bir hayli iç karartıcı. 9 günlük bayram tatilinde yurt genelinde toplam 132 kaza yaşandı, 113 kişi öldü 545 de yaralı var.

Abone ol

Alınan önlemlere ve yapılan uyarılara rağmen bu bayramda da kazaların önüne geçilemedi. Dokuz günlük kurban tatili boyunca yurt genelinde 132 trafik kazası meydana geldi.

Çorum’da meydana gelen iki ayrı kazada, 11 kişi yaralandı. Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nden Samsun'a bayram ziyaretine giden bir araç direksiyon hakimiyetinin kayberek takla attı.

Kayseri’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında ise 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Denizli'nin Çal İlçesinde ise kontrolden çıkıp yol kenarındaki bir ağaca çarpan otomobilde 2'si çocuk 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İstanbul Pendik'te ise zincirleme kaza meydana geldi. Pendik Tem otoyolu Kurtköy mevkiinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin ilk günü 19 Eylül Cumartesi meydana gelen 13 kazada 13 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. 25 Eylül Cuma günü meydana gelen 11 kazada ise 21 kişi öldü, 67 kişi de yaralandı.

Bayram tatilinin acı bilançosu yürekleri burktu. Yurt genelinde meydana gelen 132 kazada toplamda 113 kişi öldü, 545 kişi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

AKP ve CHP'nin 1 Kasım seçim beyannamelerindeki değişiklikler belli oldu Gündem Kılıçdaroğlu: Mülteci sorunu artık bir Avrupa sorunudur Gündem İlber Ortaylı'dan sert yazı Gündem İkinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi Gündem