Vatan Partisi'nden 81 ilde örgütlenme atağı

Vatan Partisi Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenme atağına geçti. Son bir haftada 10 il ve ilçede yeni merkez kuruldu. "Milli Hükümet'e doğru yürüyüşte kısa sürede yeni illere de örgütlenme bürolarının kuruluşu hedefleniyor.

Abone ol

Vatan Partisi şahlanıyor. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son bir haftada çok sayıda il ve ilçe merkezi kuruluşu tamamlandı.

Vatan Partisi Batman, Bitlis, Siirt, Kütahya ve Yozgat İl Merkezi açıldı. Bunun yanı sıra HakkariYüksekova ve Şendinli'de, Şırnak'ta ise Uludere'de ilçe merkezlerinin açılışı yapıldı.

Örgütlenme Bürosu, Öncü Kadın, Öncü Gençlik ve Genel Sekreterlik dört koldan sahada çalışmalarına devam ediyor. Hedef 81 il ve tüm ilçelerinde örgütlenmek. Yeni merkezler de yolda...

Şırnak Cizre'de, Siirt Kurtalan ve Merkez İlçede, Batman Merkez, Beşiri, Kozluk ve Gercüş'te yakın zamanda yeni örgütlenmeler yapılacak.

Örgütlenme atağı ile ilgili Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı tüm üyelere yazılı bir mesaj gönderdi.

- Binlerce yeni üye toplu ve bireysel olarak diğer partilerden istifa edip partimize katılıyor. Tabelalarımızı astık. Devamını getireceğiz. Çok yakında görkemli açılışlarla Vatan Partisi kalelerini milletimizle buluşturacağız. Binlerce yeni üye ve örgütümüzle zorlukları aşmak için geliyoruz. Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in liderliğinde Üreticilerin Milli Hükümeti'ne yürüyoruz!

- Tüm il örgütlerimiz örgütlü olmadığımız ilçelerimizi, önceliklerini belirleyerek, kuruluş çalışmalarını yapmak üzere bir sıraya sokmalıdır. Vatan Partisi'nin günleri geldi. Çünkü zorluklar geldi. Sistem içi çözümler tükendi. Şimdi Örgütlü gücümüzü katlayarak hazırlıklarımızı güçlendireceğiz.

PKK/YPG Menbiç'te sivillere saldırdı: 8 ölü, 27 yaralı Gündem Başsavcı Bekir Şahin açıkladı: PKK/HDP’ye kapatma davasında son durum Gündem Askeri yargı kanunu değişiyor Gündem Bakan Koca tarih verdi: Tüm öğretmenlere yaş sınırı olmaksızın aşı yapılacak Gündem