Erdoğan ve Gül'den sürpriz!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Süleyman Demirel için düzenlenen törenin ardından Meclis'te bir araya geldi. Görüşme Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in odasında yapıldı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Meclis'te, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in odasında bir araya geldi.

Görüşme, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Meclis bahçesinde düzenlenen devlet töreninin ardından gerçekleşti.

Törenden sonra önce MEclis Başkanı Cemil Çiçek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı makamına davet etti. Ardından eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Meclis Başkanı'nın makamına geçti. 50 dakika süren görüşmenin sürpriz olmadığı, daha önce planlandığı öğrenildi.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'ten ayrıldı.

İkili arasında yapılan bu görüşme, Abdullah Gül'ün basın başdanışmanı Ahmet Sever tarafından yazılan "Abdullah Gül ile 12 yıl" başlıklı kitaptan sonra yapılan ilk görüşme oldu. Geniş yankı uyandıran kitapta, Gül ile Erdoğan arasındaki ilişkinin özellikle son yıllarda bozulduğu belirtiliyordu.

ulusalkanal.com.tr

Süleyman Demirel'e veda günü Gündem Ahmet Necdet Sezer hastanede Gündem Cansu Kaya'nın zanlıları suçlarını itiraf etti Gündem Ramazan Pidesi raflarda yerini aldı Gündem