Ersin Özince: İş Bankası komplo ile karşı karşıya

Bir süredir basında kurum aleyhinde haberler yapılan İş Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince suskunluğunu bozdu. Söylentilerin komplo boyutuna vardığını belirten Özince, "Banka olarak işlerine devam ettiklerini" ifade etti

Abone ol

Bir süredir kurum aleyhinde yapılan haberlerle gündeme gelen İş Bankası'nın tepe isminden ilk kez açıklama geldi. İş Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ersiz Özince haberlere yanıt verdi.

İş Bankası'nın usulsüz para aktarımı yaptığı iddia edilmiş, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'nun da banka hakkında inceleme başlattığı öne sürülmüştü.

Bu gelişmelerin ardından hisseleri yüzde 3 değer kaybına uğrayan İş Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince iddialara yanıt verdi.

İddiaların komplo olduğunu belirten Özince "İş bankası olarak işimize devam edeceğiz. Bunlarla kaybedecek zamanımız yok" dedi.

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince: BU SÖYLEMLER KOMPLO

Bu söylentiler komplo boyutuna vardı. Türkiye’nin en büyük özel bankası olarak işimize devam ediyoruz. Bu değerlendirmeler, Türkiye’nin istikrarına olumsuz yaklaşan kimselerin komplo teorilerileridir. Bizi de alakadar etmiyor. Böyle lüzumsuz işlerle kaybedecek zamanımız yok.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul dünya ikincisi oldu Ekonomi Piliçe tarife şoku Ekonomi İşte THY'nin 2014 kârı Ekonomi İşçiler yönetimi işgal etti! 35 işçi gözaltına alındı Ekonomi