Tatilde Rusların tercihi Türkiye

Rus turistler sonbahar tatilini de Türkiye'de geçirecek. Paket tur satışlarında Türkiye’nin payı yüzde 95’i aştı. Rus turistler en çok da Antalya ve Ege Bölgesini tercih ediyor.

Abone ol

Rusturistler sonbaharda da Türkiye’nin misafiri olacak. “Kadife sezonu” olarak bilinen güz döneminde de Rusların tercihi Türkiye oldu. Paket tur satışlarında patlama yaşandı.

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Rus turistlerin son bahar tatilleri için Türkiye'yi tercih ettiğini açıkladı. ATOR, Rusya'da eylül-ekim aylarında "kadife sezonu" olarak adlandırılan dönemde vatandaşların tatil tercihini yine Türkiye'den yana kullandıkları belirtti.

Rusların güz dönemi tercihinin ana nedeni sıcak hava ile uygun fiyat olduğu ifade edildi. Rusların eylül ve ekim aylarının yanı sıra kasım ayında da Türkiye’yi tercih edebileceği değerlendirildi.

Rusya Tur Operatörleri Birliği, ülkedeki paket tur satışlarında Türkiye'nin payının yüzde 95'i aştığını duyurdu. Rus turistler, en çok Antalya ve Ege bölgesindeki tatil noktalarına rağbet gösterdi.

Her yıl ortalama 5 ila 7 milyon arası Rus turistin geldiği Türkiye'ye geçen yıl pandemi nedeniyle yaklaşık 2 milyon turist gelmişti. Bu yıl ise kısıtlamanın kaldırılması ile birlikte sadece Antalya'ya 3 milyon civarında Rus turistin gelmesi bekleniyor.

Ankara'da okul servis ücretleri ne kadar? Ankara'da okul servis ücretleri belli oldu Yurt İstanbul Boğazı'nda gürültü denetimi Yurt Aydın'da işçi servisi ile tır çarpıştı Yurt 2 terörist etkisiz hale getirildi Yurt