Beykoz'da ünlü restorana silahlı saldırı! Demet Akalın da oradaydı

İstanbul Beykoz'da ünlü bir restoranda silahlı saldırı yaşandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Saldırı sırasında mekanda ünlü şarkıcı Demet Akalın da bulunuyordu. Olayın yaşandığı restorandan kısa bir açıklama da yapıldı.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre, olay saat 16.30 sıralarında Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü bir restoranda yaşandı. İddiaya göre, restoranda oturan bir şahıs, arasında husumet bulunan bir kişiyi görünce aniden silahını çekti. Husumetli olduğu kişiyi vuran saldırgan, restorandaki iki müşterinin ise hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Zanlı ise olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Görgü şahidi bir vatandaş, "Biz bir kafede oturuyorduk. Karşı restoranda silah sesleri duyduk. Vuran şahıs zannedersem oturdu. Sigarasını yaktı, suyunu içti, silahı masaya koydu. Polisin gelmesini bekledi. Vurulan kişiyi görmedik. Ambulanslar geldi, hastaneye kaldırıldılar" dedi.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Zanlı gözaltına alındı

Beykoz'da ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken, zanlı ise olay yerinde gözaltına alındı.

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü bir restoranda yaşanan silah saldırının iki grup arasında yaşanan husumetten dolayı gerçekleştiği öğrenildi. Restorana gelen Hüseyin Mert S.'nin uzun zamandan beri husumeti olduğu Mehmet Ali Büyüksarıoğlu’na silahla ateş açtığı belirlendi. Silahlı saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Büyüksarıoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda cam kırıkları nedeniyle Selcan Faydasıçok ile Begüm Boztaş da hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, burada zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı Hüseyin Mert S.'nin olayın ardından restoranda bir masada oturmaya devam ettiği ve silahıyla birlikte gözaltına alındığı kaydedildi. Zanlının ilk ifadesinde olayı aralarındaki husumet nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

ÜNLÜ ŞARKICI DEMET AKALIN DA ORADAYDI

Olay anında Demet Akalın'ın da oradaydı. Gecce.com'a yaşadıklarını anlatan Akalın şöyle konuştu:

"Radyodaki canlı yayınıma gidiyordum. Öncesinde bir şeyler yemek için mekana girdik. Yanımda İrem adında bir kız arkadaşım ve korumam vardı. Önce cam kırıldı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra şok oldum hemen masanın altına atladım. 10 metre uzağımda oldu. Çok korktum. Korumam üstüme kapandı. Ben hayatımda bu kadar korkmamıştım. Bir kaç kişinin yaralandığını, kan aktığını ben de gördüm. Herkese çok geçmiş olsun."

RESTORANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı restorandan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Anadolu Hisarı şubemizde iki müşteri arasında gerçekleşen husumet polisin müdahalesi ile sonuçlanmıştır. Big Chefs Anadolu Hisarı şubemizde yaşanan bu üzücü olay diğer misafirlerimize intikal etmemiş olup, hayat Big Chefs’ de güvenli bir şekilde devam etmektedir.

ulusalkanal.com.tr

10 bin Suriyeli oy kullanabilir Gündem Meteorolojiden İstanbul için kar yağışı uyarısı (31 Ocak Salı İstanbul hava durumu) Gündem 31 Ocak Salı Ordu ve Giresun'da engelli ve hamile kamu personeli izinli mi Gündem Eski Ankara Valiliği personeline FETÖ operasyonu Gündem