Gençler Vatan’da birleşti

VATAN Partisi Duisburg temsilciliği pazar günü düzenlediği toplantıda yeni üyelere rozetlerini taktı. Partinin Duisburg temsilcisi Hüseyin Çınar ve Vatan Partisi Hollanda temsilcisi Ahmet Uyar’ın da katıldığı toplantıda çevre kentlerden de çok sayıda katılım gözlendi

Abone ol

Hüseyin Çınar yaptığı açılış konuşmasında “Vatan Partisi muhalefetin bir alternatif sağlayamamasından dolayı yola çıkmış bir partidir” dedi.

Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün AKP ve PKK’nın görüştüğünü hepimiz biliyoruz.

Bugün HDP’nin barajı aşmasından bahsediyorlar.

HDP barajı aşarsa AKP’yle birlikte çalışacak ve ülkeyi bölecek. Buna karşı tek ittifak halkın ittifakıdır. Bu ittifak bugün Vatan Partisi’nde gerçekleşiyor.”

Vatan Partisi Hollanda temsilcisi Ahmet Uyar ise Vatan Partisi iktidarının üreten Türkiye’nin iktidarı olacağını söyledi.

Milli Ekonomi Programı ile halkın iktidarını kuracaklarını belirten Uyar, yeni üyelere rozetlerini taktı.

AYDINLIK’A ABONE OLALIM

Toplantıya çok sayıda genç yaşta partilinin de katıldığı gözlemlendi. Öncü Gençlik Duisburg temsilcisi Eren Alıcı da yeni katılan gençleri selamladı. “Türkiye’nin devrimci gençliği bugün Öncü Gençlik’te buluşuyor” diye vurgulayan Alıcı bütün gençleri Vatan Partisi’ne üye olmaya davet etti.

Partiye yeni katılan üyelerin kendilerini tanıtmasıyla devam eden toplantının sonunda Hüseyin Çınar herkesi Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal’a destek olmaya, abone ve gönüllü olmaya çağırdı ve “Partimizin yayın organları değillerdir fakat bugün halkımızı aydınlatan, korkmadan, yılmadan doğruları aktaran tek yayın organları Aydınlık ve Ulusal Kanal’dır”ifadesini kullandı.

CAN ÇAKIR / DUISBURG

AYDINLIK

ABD Dışişleri Bakanı'ndan Yemen yorumu Dünya Dışişleri Bakanlığı'ndan Yemen açıklaması: Destekliyoruz! Dünya Düşen Alman uçağı ile ilgili çarpıcı iddia Dünya Yemen'e askeri operasyon başladı! Dünya