Doğu Perinçek: Üreten Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, sendikalı oldukları işten çıkarılan Flormar işçilerini ziyaret etti, destek açıklaması yaptı. Alkışlarla karşılanan Perinçek, emekçilere "Sizler üretensiniz yarın Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz" dedi. Vatan Partisi Lideri emekçilere zafer sözü verdi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ve beraberindeki heyetle birlikte sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan Flormar işçilerini ziyaret etti

Perinçek işçilere, "Üreten Türkiye'yi işçilerimizle köylülerimizle birlikte yöneteceğiz." dedi.

Perinçek'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Petrol İş sendikamızın değerli yöneticileri, kahraman Flormar işçileri hepinizi yürekten sevgi saygıyla selamlıyorum. 24 günden beri 24 ateşten geçerek buralara geldiniz. 24 Haziran günü buradan zaferimizi kutlayacağız.

Sizler yalnız hamur açan değil evine ekmek götüren kadın işçilerimizsiniz. Bu geleceğimizin Türkiye'sinin büyük bir örneği. Hayatın her yerinde kadın olacak. Fabrikalarda, okullarda, üniversitelerde...Sizler çağdaş Türkiye'yi gösteriyorsunuz

Sendika hakkı anayasal bir hak. 60 yıldır bu mücadelenin içerisindeyim. Türkiye işçi sınıfı sendika hakkı için çok büyük mücadeleler verdi.

Ne demek işçiyi işten atmak. Ramazan günü işçiyi işten çıkarmak en büyük günah. Flormar yöneticileri hukukla mücadeleden vazgeçin.

Değerli arkadaşlar sizlerin duruşunda yarının mücadelesini görüyorum. Vatan Partisi ve tüm Türkiye Flormar işçisinin yanındadır. Sizler bugün üretensiniz yarın Türkiye'yi sizinle birlikte yöneteceğiz. Sadece borç dilenen değil, işçinin, çiftçinin ve üretenin kazandığı bir ülkeyi birlikte kuracağız.

Değerli kardeşlerim yolunuz bahtınız açık olsun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

İki eski milletvekili hayatını kaybetti Gündem Cumhurbaşkanı adayı Perinçek: HDP ile ittifak 'apolet sökmeye' götürür Gündem NATO ve İsrail arasında Rusya çatlağı! Gündem İtirafçı olan 5 FETÖ şüphelisi serbest bırakıldı Gündem