Ağaçdibi Fak Tepe'de Silahlı İHA Bayraktar 3 PKK'lıyı vurdu

Silahlı İHA Bayraktar PKK'lıların kabusu olmaya devam ediyor. Hakkâri Ağaçdibi Fak Tepe civarında tespit edilen 3 PKK'lı silahlı insansız hava aracı Bayraktar tarafından etkisiz hale getirildi. Yine aynı bölgede bir terörist top atışıyla vuruldu. Operasyon kapsamında toplam 330 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Hakkari kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar asker, polis ve korucuların katılımıyla sürüyor.

PKK ile mücadele önemli başarılara imza atan Silahlı İHA Bayraktar teröristlere geçit vermiyor. Ağaçdibi Fak tepe civarında tespit edilen 3 terörist saat 12:23 ve 12:54 saatlerinde Bayraktar tarafından etkisiz hale getirildi.

Yine aynı bölgede tespit edilen bir terörist yapılan tek top atışıyla vuruldu.

Hakkari bölgesinde etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı toplam 330'a ulaştı.

Buzul dağları Havillati Urşe arasında süren operasyonda ise çok sayıda silah ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Arama tarama çalışmalarında örgüte ait bir yazıda teröristlerin halktan zorla vergi topladığı öğrenildi. Güvenlik kaynakları bölge halkının artık örgüte itibar etmediği ancak baskı nedeniyle koyun ya da para gibi vergiler verildiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Oktay Vural'ın, istifa ettiği koltuğa yeniden aday olduğu belirtiliyor Gündem Yön Radyo'ya kapatma kararı verildi Gündem ByLock kurucusu gözaltında Gündem İnönü'nün torunundan Erdoğan'a Lozan yanıtı Gündem