Yapılandırmada süre uzatılmayacak

Vergi borcu yapılandırılmasında ikinci taksit ödemesi için bugün son gün. Borç yapılandırması yapan vatandaşların borçlarının ilk iki taksitini ya da peşin ödemeyi bugün yapması gerekiyor. Ödeme yapmayanlar yapılandırma hakkını kaybedecek. Ödemeler için vergi daireleri gece 24.00'e kadar açık olacak

Abone ol

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren vergi borcu yapılandırılmasında son gün bugün.

Daha önce borç yapılandırma işlemini tamamlayan vatandaşların bu gece 24:00'a kadar borçlarının ilk iki taksitini ya da peşin ödemeyi yapmaları gerekiyor.

Ödeme yapmayanlar borç yapılandırma hakkını kaybedecek. Ödeme işlemleri için de tüm vergi daireleri bugün 24.00'a kadar açık olacak.

Konuyla ilgili son açıklama Maliye BakanıNaci Ağbal'dan geldi. Ağbal, vergi yapılandrıma broçları için son günün 31 Mayıs yani bugün olduğunu söyledi. Borcu olanlar için sürede herhangi bir uzatma yapılmayacağını belirten Maliye Bakanı, yeni bir yapılandırma hakkı da getirmeyeceklerini ifade etti.

Öte yandan borç yapılandırmasını son güne bırakan vatandaşlar nedeniyle vergi daireleri önünde uzun kuyruklar oluştu.

Her türlü vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri ve zamları, gümrük vergileri, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti RTÜK idari para cezaları, YURT-KUR öğrenim ve katkı kredisi borçları, SGK ve belediyelere borçlar düzenleme kapsamında yer alıyor.

ulusalkanal.com.tr

Fed'den Deutsche Bank'a “para aklama“ cezası Ekonomi New York borsası düşüşle kapandı Ekonomi BTK Başkanı Sayan'dan “WanaCrypt0r“ virüsü uyarısı Ekonomi Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 2 işçi mahsur Ekonomi