Trabzon fırsat tepti

Trabzon'da kazanan çıkmadı. Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor, iki kez geriye düştüğü mücadelenin son anlarında Emre Güral ile 2-2'yi yakalayarak 1 puanı zor kurtardı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde İtalyan devi Juventus ile eşleşen Trabzonspor, Bursaspor karşısında maça hızlı başladı

Rakibine üstünlük kurmakta zorlanan Bursaspor, Henrique'nin 27. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarının bu skorla biteceği düşünürlürken Trabzonspor'da 45+1. dakikada sahneye çıkan Olcan Adın skora dengeyi getirdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Bursaspor 61. dakikada Sestak ile bir kez daha öne geçerek durumu 2-1'e getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, Trabzonspor 90. dakikada Emre Güral ile beraberliği yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 24'e Bursaspor ise 20'ye çıkarttı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söylerken UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus eşleşmesinide değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Trabzonspor karşısında en iyi müsabakalarından birini oynadıklarını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Dayak yedi, maçı iptal etti Spor Jaja ile yollar ayrıldı Spor BJK mağlubiyetten sonra toparlanamadı Spor Konya'da yeni dönem Spor