Bisikletle dünya turu

Gürkan Genç. Sıcak, soğuk her türlü hava koşulunda, dünyanın en yüksek araç geçiş noktalarında, en büyük çöllerinde pedal çeviriyor. Edindiği tecrübeleri gittiği ülkelerin okullarında öğrencilerle paylaşan Gürkan Genç'in 9 Eylül 2012 tarihinde başlayan bisikletle dünya turu 2019'da sona erecek.

Abone ol

Bisikleti ile uluslararası geziler yapan, maceracı, blog yazarı, amatör fotoğrafçı, konuşmacı, girişimci gezgin Gürkan Genç...

9 Eylül 2012 tarihinde bisikletle dünya turuna başlayan Genç, sıcak, soğuk her türlü hava koşulunda, dünyanın en yüksek araç geçiş noktalarında, en büyük çöllerinde pedal çeviriyor. Toplumların kültürlerini yaşamlarını görmek, anlamak için onlarla birlikte yaşıyor.

Edindiği tecrübeleri internet sayfasında ve gittiği ülkelerin okullarında öğrencilerle paylaşan Gürkan Genç'in Dünya turu 2019'da sona erecek.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray'dan derbi öncesi önemli karar! Spor Ironman 70.3, Türkiye’de ilk defa yapılacak Spor Galatasaray'da derbi için ekstra prim yok Spor Kadıköy’de 890 milyonluk derbi Spor