İşte Bursaspor'un kamp programı!

Bursaspor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına 2 Temmuz'da başlayacak. Yeşil-beyazlı takım ardından Almanya’ya gidecek ve Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri burada Portekiz ekibi Porto ile de bir hazırlık maçı yapacak.

Abone ol

Yeşil-beyazlı takımda kamp programı belli oldu. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman'ın basın mensupları ile paylaştığı kamp programı 1-2 Temmuz'da Bursa'da başlayacak ve ardından yeşil-beyazlı ekip Almanya'da hazırlıklarına devam edecek.

Kocaman'ın, Bursaspor'un kamp programı hakkında verdiği detaylı bilgide, “Takımımız 1 veya 2 Temmuz gibi Bursa’da çalışmalarına başlayacak. Ardından 20 Temmuz’da Almanya’ya gideceğiz. Burada 22-24-27-30 Temmuz tarihlerinde 4 hazırlık maçı yapacağız. İlk iki maçımız ikinci lig takımlarıyla olacak. Üçüncü hazırlık maçımızı Portekiz’in Porto takımıyla oynayacağız. Dördüncü hazırlık maçımız daha netleşmedi. Sanırım o da bir İngiliz takımı olacak. Ardından 31 Temmuz’da Bursa’ya döneceğiz” dedi.

AHMET FARUK ÇABUK

İHA

Haluk Ulusoy TFF başkanlık adaylığını açıkladı Spor Fenerbahçe'nin yeni yıldızı boğaz turu yaptı Spor 'Tesis sorunumuz yok, sporcular yetiştirmeliyiz' Spor Semih Kaya'ya DEV talip! Spor