Çukur dizisi ne zaman başlayacak? Çukur'da Cumali rolünü kim oynayacak?

Show TV’nin sezonu zirvede tamamlayan dizisi Çukur dizisi ne zaman başlayacak? Çukur'un yeni sezon yayın tarihi hakkında dizinin fanları araştırma yapıyor. Çukur yeni sezonda ne zaman başlayacak?

Abone ol

Show TV’de izleyicisiyle buluşan Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin 2.sezonunda da aksiyon kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.

Show TV Çukur'un Eylül ayında izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur'un merak edilen yeni oyuncusunun geçen haziran ayından beri adı kulislerde dolaşan Necip Memili olduğu öğrenildi. Necip Memili son olarak, Şahsiyet dizisindeki komiser rolüyle dikkatleri çekmişti.

İnternette yayın hayatına başlayan ve Blu TV'de yayınlanmayı sürdüren Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'nın başrol oyuncusu Cihangir Ceylan'ın Çukur'a transfer olduğu iddia edildi.

Dünyanın en büyük sinema veri tabanı 'Internet Movie Database'de (IMDB), Çukur dizisinin ilk iki bölümünde Cihangir Ceylan'ın ve Necip Memili'nin yer aldığını yazdı.

Halk TV'de İsmail Dükel'in görevine son verildi Medya Anadolu basını iflasın eşiğinde Medya Baki Özilhan: Basında hep ırgat oldu Medya Usta gazeteci Baki Özilhan'a veda Medya