24.00'te sona erecek! İşte yapılması gerekenler

Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş sınavı sonuçları ile tercih süresi sona erdi. YGS'ye girip 140 ve üzeri puan alanlar ve sınavsız geçiş hakkına sahip adaylar bu gece yarısına kadar tercih yapabilecek. Yerleştirme sonuçları 14 Ağustos’ta açıklanacak. Nakiller ise 17-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Abone ol

Tartışmalı TEOG sınavlarının yerleştirme işlemi tamamlandı. Üniversite tercihleri de gece yarısı sona erecek.

YGS'ye girip 140 veya daha fazla puan alanlar ve sınavsız geçiş hakkına sahip olanlar, gece yarısına kadar üniversite tercihi yapabilecek.

TEOG sınavına giren öğrenciler tercih sonuçlarını 14 Ağustos’ta öğrenecek. Başka bir okula nakil olmak isteyen ya da yerleştirmeden memnun olmayan öğrenci, nakil dönemini bekleyecek.

Üç ayrı dönemde yapılacak nakil tercihlerinden ilki 17-21 Ağustos tarihlerinin arasında olacak. Nakil sonuçları da 24 Ağustos’ta açıklanacak.

2. dönem nakil başvuruları 24-28 Ağustos'ta yapılması ve sonuçların 31 Ağustos'ta duyurulması bekleniliyor. Yerleştirmeye esas 3. dönem nakil tercih başvuruları da 31 Ağustos-4 Eylül’de yapılması planlanıyor.

3. Dönem nakil başşvuruları 7 Eylül'de açıklanacak. Tercihlerine yerleşmeyen öğrenciler açık öğretim kurumlarına otomatik olarak kaydedilecek.

ulusalkanal.com.tr

Beslenmeye dikkat Sağlık Milli Eğitim Bakanlığı sektör temsilcileri ile bir araya geldi Sağlık Çapa ile Cerrahpaşa taşınıyor! Hem de bakın nereye Sağlık Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan dershane açıklaması Sağlık