Beylikdüzü'nde tüm sağlık çalışanları tıp balosunda buluştu

BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nı nedeniyle sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla birlikte Yemekli Tıp Balosu’nda bir araya geldi.

Abone ol

BeylikdüzüBelediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde sağlık alanında hizmet veren kurumlara katkılarından dolayı plaket takdim etti.

"TÜRK TOPLUMUNUN SAĞLIKLI OLMASINI DİLİYORUZ"

Sağlık çalışanlarımız iyi ki varlar onlar sayesinde toplumda herkes sağlığına kavuşuyor diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şöyle konuştu;

"Tıp alanında ki tüm çalışma gösteren arkadaşlarımıza doktorundan hemşiresine kadar aklınıza gelebilecek tüm tıp çalışanlarına bir kutlama günü. Beylikdüzü sınırları içerisinde bulunan birçok çalışan arkadaşımızı misafir edeceğiz. Tük toplumunun sağlıklı olmasını diliyoruz. sadece sağlığın hastane de görev yapan insanların hasta olan insanları sağlıklı hale getirmesi değil toplumun sağlıklı gelişimi çok daha değerli diye düşünüyorum. Biz yerel yönetimler olarak Beylikdüzü'nde toplumun sağlıklı gelişimi için ciddi adımlar atıyoruz. Bu bağlamda umuyorum sosyal haklarını en iyi şekilde aldıkları ve özellikle hekimlerin şiddet görmedikleri günlerde çalışmalarını sürdürmeleri dileğiyle özce sağlıklı toplum sonra hastalarımızın iyileştiği bir toplum alarak 14 Mart'ın en önemli mesajını ifade etmek isterim." dedi.

İsrail mülteci kampına saldırı düzenlendi Yurt Malatya'daki darbe girişimi davası Yurt Tipide mahsur kalan vatandaşları cezaevi personeli kurtardı Yurt Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı Yurt