Vasu yaptığı her şeyi ailesine itiraf etti! Aşk Bir Rüya 85. yeni bölümde neler olacak? 14 Mayıs Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 85. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 14 Mayıs Perşembe 2020 günü özeti... Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Thapki, Bihaan'ın uzun zamandır beklediği aşk itirafını yapmıştır. Adeta Bihaan'a olan aşkını haykırmıştır.

Vasu ise yaptığı günahlardan pişman bir şekilde kıvranmaktadır. Dua ederken önünde bir mikrofon olduğunu fark etmez ve yaptığı her şeyi itiraf etmeye af dilemeye başlar. Mikrofonun ise hoparlörü açıktır ve Vasu'nun dediklerini tüm aile duyar.

Dhruv annesinin kendi düğünü ile ilgili itirafını ve kendisini Thapki'den ayırdığını duyunca ne yapacağını bilemez.

Bihaan ise annesinin itirafına şok olmuştur...

AŞK BİR RÜYA 85. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu! 'Arıza' ile ekranlara geri dönüyor! Medya Can Yaman'ın yeni dizisi 'Bay Yanlış'ın sete çıkma tarihi belli oldu! İşte 'Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosu... Medya Şahika Ercümen'den geç gelen Survivor itirafı: Kırıcıydı Medya Yalancı Damat filminin konusu nedir? Yalancı Damat oyuncu kadrosu... Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya