Antalya'da 5 kişi yanarak can verdi!

Antalya'da aşırı hız 5 kişinin canına mal oldu. Bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen TIR'ın altına girdi. 5 kişi yanarak can verdi. Nevşehir'de de öğrenci servisinin kaza yapması sonucu bir öğrenci hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Abone ol

Antalya- Kemer karayolunda TIR ve otombil alev topuna döndü. 5 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Aşırı hız ve dikkatsizlik ortalığı cehenneme çevirdi. Kaza, saat 02.20 sıralarında Antalya- Kemer yolundaki Liman Kavşağı'nda meydana geldi.

Kemer yönüne giden 5 kişinin içinde bulunduğu bulunduğu otomobil, kontrolden çıktı. Kırmızı ışıkta bekleyen TIR'ın yakıt deposunun bulunduğu bölmeye hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil ve TIR bir anda yanmaya başladı. TIR sürücüsü Kalip Asker yaralı halde araçtan çıktı. Otomobilde bulunan 5 kişi de aracın içinde yanarak öldü.

Kaza nedeniyle yol 5 saat trafiğe kapatıldı. Cansız bedenler Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bir kaza haberi de Nevşehir'den geldi. Gülşehir ilçesine bağlı Yakatarla köyü yakınlarında bir öğrenci servisi takla atınca 13 yaşındaki bir öğrenci yaşama veda etti. Yaralanan 20 öğrenci'de Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ulusalkanal.com.tr

Bu çocuk hastanesi bakın kaç dilde sağlık hizmeti veriyor Yurt O sloganı atan herkes beraat etti Yurt "Ormanıma dokunma" Yurt Fiyatlar el yakacak Yurt