Atatürk'ü hedef aldı!

"Hamileler sokağa çıkmasın" sözleriyle büyük tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer, bu kez Atatürk'ü ve Harf Devrimi'ni hedef aldı. İnançer, inkilapların "köpekleştirme" olduğunu savundu.

Abone ol

TRT 1’de yayınlanan bir programda kullandığı bu ifadeler nedeniyle tepki çeken Ömer Tuğrul İnançer, başka bir skandala daha imza attı. İnançer, Meclis İnsan Kaynakları Başkanlığı'nın davetiyle Meclis personeline verdiği konferansta Atatürk'e ve inkilaplara hakaretler yağrdırdı.

Konferansın konusu "Hazreti Mevlana’yı Anlamak"tı. Ancak İnançer, Mevlana felsefesini anlatmak yerine Mustafa Kemal Atatürk'ün 1 Kasım 1928'de yaptığı "Harf Devrimi"ne saldırdı. Devrimler için "Köpekleştirme" dedi.

nkilaplar... İnkilap ne demek biliyor musunuz "Köpekleştirme" demektir. Ancak "İnkılap" dersek o zaman kalp etme olur. Bu memlekette inkilap yapılmıştır"

"Dünyanın en büyük kütüphane cinayeti 1928’de Türkiye’de işlenmiştir. Bir gecede bütün Türkiye’nin kitapları okunmaz hale gelmiştir"

İnançer, anayasanın değiştirilemez maddelerini de hedef aldı.

ulusalkanal.com.tr

'Çankaya’dan kaçtılar, Aksaray mezarları olacak' Gündem "Psikolojik bariyer yok" Gündem Denizde korkutan hortum! Gündem İran IŞİD'i vurdu! Gündem