Şehit polis Demir Sivas'ta; şehit polis Sercan, Alanya'da son yolculuğuna uğurlandı

On binler şehitlerini uğurladı. Şırnak'ta PKK saldırısında şehit olan polis memuru Muhammet Onur Demir, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Mardin'de şehit olan polis memuru Abdullah Ümit Sercan için ise memleketi Antalya'da tören düzenlendi.

Abone ol

Şırnak'ta şehit olan polis memuru Muhammet Onur Demir, Sivas'ta 10 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Demir, Silopi ilçesinde PKK'lıların açtığı hendekleri kapatmak için gittiği görev sırasında açılan ateş sonucu şehit düşmüştü.

Şehit polis Demir'in naaşı önce Diriliş Mahallesi'nde bulunan baba evine, ardından Sivas Emniyet Müdürlüğü önüne götürüldü.

Törene Sivas Valisi, milletvekilleri, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı ve çok sayıda yurttaş katıldı. Törende PKK'ya tepki sesleri yükseldi.

Demir'in naaşı, cenaze namazının ardından Yukarıtekke Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

Mardin'de PKK'lıların açtığı ateş soucunda şehit olan Abdullah Ümit Sercan da son yolculuğuna uğurlandı.

Polis memuru Sercan, devriye görevi sırasında şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Bu sırada aracın içinde bulunan PKK'lılar polise ateş açtı. Olayda Sercan şehit oldu, 1 polis memuruda yaralandı. PKK'lılar daha sonra aracı v emuhimmatı bırakıp ormanlık alana kaçtı.

4 yıllık polis memuru olan Sercan Mardin'deki törenin ardından memleketi Antalya'nın Alanya ilçesine gönderildi. Törene binlerce yurttaş katıldı. PKK aleyhine sloganlar atıldı.

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul’dan Midyat’a atanan polis memuru Sercan, cenaza namazının ardından Antalya'nın Alanya ilçesinde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Şehit polisten bu mutlu anlar kaldı Gündem Doğubayazıt'ta nöbetçi kulübesine roketli saldırı! Gündem Hain saldırıda sıcak gelişme! Gündem Bahçeli: Erdoğan oraya gittiğinde ne diyecek? Gündem