Kazayı izleyen yayaya tur otobüsü çarptı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazayı izleyen yayaya tur otobüsü çarptı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Kızılağaç Mahallesi D-400 karayolu üzeri Akseki yol kavşağında, Manavgat istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Göksel Pancar’ın kullandığı 42 AFT 46 plakalı otomobile, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Kazada Pancar’ın kullandığı otomobil yol ayrımında bulunan bariyere çarparken, diğer otomobil ise olay yerinden kaçtı. Konya’dan Alanya’ya tatile gittikleri öğrenilen Pancar ve otomobildekiler kazayı yara almadan atlattı.

KAZANIN ARDINDAN BAŞKA BİR KAZA

Aynı yönde motosikletle ilerleyen Serdar Çoban ve arkasında bulunan eşi Yasemin Çoban ise kaza yerinde motosikletten inerek, kazayı izlemeye başladı. Bu sırada havalimanından aldığı müşterileri Alanya’ya götüren Orhan Şengün’ün kullandığı 07 CAJ 03 plakalı tur otobüsü, kaza yerinde bulunan otomobil ve yayalara çarpmamak için bir anda direksiyonu kırınca önce yaya Yasemin Çoban’a ardından park halindeki 07 LBY 26 plakalı motosiklette çarptı. Kazada yaralanan Yasemin Çoban, olay yerine çağrılan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tur otobüsünde bulunan turistler başka bir otobüsle kalacakları otellere gönderildi.

Polis, kazaya karışıp kaçan araç sürücüsünün yakalanması için başlattı.

İHA

Denizdeki hayalet ağlar öldürüyor Yurt Eriyen asfalt sürücülerin kabusu oldu Yurt Bunalıma giren genç 5. kattan atlamak istedi Yurt Çay bahçesi alevlere teslim oldu Yurt