Antalya'da patlama

Antalya'da sabah saatlerinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın otoparkında patlama yaşandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Nedeni henüz açıklanmayan patlamada 10 kişi yaralandı. Otoparkta parçalanmış bir araç bulundu.

Abone ol

Antalya bu sabah saat 08.50 sularında yaşanan patlamayla sarsıldı. Ticaret ve Sanayi Odası'nın otoparkında nedeni henüz bilinemeyen bir patlama yaşandı.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Valilik cam kesiğinden dolayı 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayın terör saldırısı ya da LPG'li bir araçtan kaynaklanmış olup olmadığını araştırılıyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Otoparkta bir araç patladı. Ciddi durum yok, can kaybı yok" açıklaması yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de "Kaza da olabilir, hayati tehlike yok" dedi.

Olay yerinde tamamen yanmış bir araç bulundu. Çevredeki bina ve araçlar zarar gördü. Çevrede güvenlik önlemi alındı.

Antalya 1. Sulh Ceza Hakimliği de patlamayla ilgili yayın yasağı kararı aldı.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin'i makamında zirayet edecek ve saat 15.00'de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda son durum Gündem Göçmenler ile kaçmak isteyen FETÖ üyeleri yakalandı Gündem Gözaltına alınan İlyas Salman serbest bırakıldı Gündem FETÖ'cü polisler başka hesaplara 12,5 milyon lira aktarmış Gündem