Abdullah Gül'ün oğlu işleri büyüttü!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, yeni bir iş sektörüne daha el attı. Enerji sektöründe 2 milyon 700 bin lira sermayeli şirket kuran Münir Gül, şirketinin yüzde 50'sini Katar'lı bir firmaya sattı. Gül ve ortağının, Gelibolu'ya rüzgâr enerjisi santrali yatırımı yapması bekleniyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, iş alanını her geçen gün genişletiyor.

AKP Milletvekili Mehmet Tekelioğlu'nun oğlu ile ortak olan Münir Gül, geçtiğimiz ekim ayında yeni bir şirket daha kurdu. 2 milyon 700 bin Lira sermayeli şirketin yüzde 50'sini de Katarlı bir enerji firmasına sattı.

Münir Gül ve ortakları, Türkiye'de rüzgâr santrali kurmaya en uygun alanlarından biri olan Çanakkale'de yatırım yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor. İddia'nın temelini ise geçtiğimiz günlerde Meclis'e sunulan 'Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması' Hakkındaki Kanun Tasarısı.

Tasarının yasalaşması halinde Gelibolu Yarımadası'nın, Tarihi Milli Park vasfını kaybedeceği, bölgedeki imarlara yeni kurulun karar vereceği, Gül ve ortaklarının da 'Gelibolu'ya rüzgâr enerjisi santrali yapacağı öne sürülüyor.

C.başkanı Gül ve AKP'li vekil Tekelioğlu'nun çocukları 2011 yılında TAV'ın Tunus'ta inşa ettiği Zeynel Bin Ali Havaalanı'nın ışıklandırması işini almıştı.

ulusalkanal.com.tr

CHP kendi adayını belirledi Gündem Acının adı: Kaçırılan çocuklar Gündem Durdurma kararını çiğ köfteyle kutladılar! Gündem Erdoğan, çatı aday formülünü hedef aldı Gündem