Ulusal gönüllüsü Ali Eti kalp krizi sonrası hayatını kaybetti

Ulusal gönüllüsü Ali Eti, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Vatan Partisi Etimesgut İlçe Yöneticisi Ali Eti, memleketi Sivas'ta toprağa verildi. Hayatını kaybetmeden önce Ulusal Kanal'ın Digiturk ve Tivibu atılımına omuz veren Ali Eti, iki günlük yevmiyesini kampanyaya bağışlamıştı.

Abone ol

Ali Eti 66 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. O artık Ulusal Kanal'ın Digiturk ve Tivibu kampanyası için ortaya koyduğu bu görüntülerdeki fedakarlığıyla hatırlanacak.

Emekli Fen Bilgisi Öğretmeni Ali Eti, Tivibu'ya giriş müjdesini duymayı çok istemişti. Ancak ölüm buna engel oldu.

Ali Eti, Ulusal Kanal'ın Digiturk ve Tivibu'ya girmesi için iki yevmiyesinden elde ettiği kazancı kampanyaya bağışlamıştı. Onun herkese örnek olacak bu tavrı hafızalara kazındı.

Pazarı Pazartesi'ye bağlayan gece geçirdiği kalp krizi sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Ali Eti.

Ulusal Gönüllüsü ve Vatan Partisi Etimesgut İlçe Yöneticisi Ali Eti için memleketi Sivas'ta cenaze töreni yapıldı. Törenin ardından Eti'nin cenazesi Şarkışla İlçesi'ne bağlı Ortaköy'de toprağa verildi.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığından yapılan açıklamada ''Ali Eti büyük birikimi ve devrimciliğiyle hepimize örnek bir partiliydi. Onun bıraktığı bu mirası sonsuza taşıyacağız'' denildi.

Açıklamada Eti ailesine ve sevenlerine sabır ile başsağlığı dilekleri de iletildi.

Prof. Dr. Özlenen Özkan: ''Ya aşı olacağız ya da kovid'' Gündem Yeni yılda evdeyiz: Vatandaşlar alışverişe başladı Gündem Kavala'nın tutukluluğu sürecek Gündem Öğretim Üyesi Aylin Sözer eski sevgilisi tarafından katledildi Gündem