Yargıtay imamı kim?

Yargıtay'daki cemaat imamının Adalet Akademisi Başkanı Hüseyin Yıldırım olduğu iddia edildi. AKP kulislerine dayandırılan habere Yıldırım'dan yalanlama geldi. Yıldırım, "haber tamamen hayal mahsulü olup, üretilmiş bir iftiradır" dedi.

Abone ol

Fethullah Gülen'in Yargıtay'daki imamının Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Hüseyin Yıldırım olduğu iddia edildi.

Cumhuriyet, manşetten duyurduğu haberde Yargıtay'daki imamın Hüseyin Yıldırım olduğu iddiasına yer verdi. Haber AKP kaynaklarına dayandırıldı.

Hüseyin Yıldırım'dan habere jet yalanlama geldi. Türkiye Adalet Akademisi internet sayfasında yayınlanan açıklamada, "haber

tamamen hayal mahsulü olup, üretilmiş bir iftiradır" denildi. Yıldırım, haberle ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, cemaatin Yargıtay'da imamı olduğunu ve imamın bir dosya ile ilgili Fethullah Gülen'e görüşünü sorduğunu açıklamıştı.

Şahin'in bu açıklamasının ardından Ankara Başsavcılığı ve Yargıtay Birinci Başkanlığı soruşturma başlatmıştı. İmam'ın ismi mühürlü zarf ile Yargıtay'a bildirilmişti.

ulusalkanal.com.tr

CHP, Erzurum'da Maskeli MİT'çilerle kol kola girdi. Gündem “Yiğit Bulut'a bölüm başı 2500 TL ödeniyor“ Gündem Bozdağ'dan HSYK açıklaması Gündem "İktidar olduklarında onları da görürsünüz" Gündem