Doğu Perinçek, Öncü Gençlik Parti Okulu'ndaydı

Vatan Partisi'nin gençlik kolu Öncü Gençlik, Gençlik Parti Okullarına devam ediyor. Dün İstanbul'da Marmara bölgesi parti okullarına başlayan Öncü Gençlik üyeleri birinci dersi Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'ten aldı.

Abone ol

Sirkeci'de bir otelin konferans salonunda yapılan parti okulunda "Bilimsel Sosyalizm ve Bilim" konusunda anlatımlar yapan Perinçek, gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

"CIA MOSSAD VATAN PARTİSİ'Nİ HEDEF ALIYOR"

Son bir haftada Vatan Partisi'ne yönelik CIA ve MOSSAD merkezli saldırıların yoğunlaştığını belirten Perinçek, "Neden Vatan Partisi hedef alınıyor? Çünkü Vatan Partisi vatan savaşında kararlı ve tutarlı. Bölücü terör örgütü PKK hendeklerde boğuluyor. Onu hendeklerden kurtarmak için vatan savaşında Türkiye'nin bilincini zayıflatmaya çalışıyorlar. Bunu yapabilmek için Vatan Partisi'nin bilinci zayıflatılmalı." dedi.

"TEK DENEK TAŞIMIZ HAYATTIR"

Bilimsel sosyalizm ve bilim sunumunda, geçmiş deneyimlerin geleceğe ışık tuttuğunu ancak hiçbir Marx, Lenin kitabının hayatın hakikatlerinin önüne geçemeyeceğini vurgulayan Perinçek, bilimin ve sosyalizmin doğuşunu, tarihsel gelişimini, artık değer teorisini, emperyalizmi ve sosyalizmin kuruluşu açısından deneyimleri süreçleriyle birlikte aktardı ve "Bizim bir tane denek taşımız var, o da hayattır." dedi.

Bilimsel sosyalizmin teorisyenlerinin de tek denek taşlarının hayat olduğunu ve başarılarının sırrının buradan geçtiğini vurgulayan Perinçek, "En önemli görevimiz yaşadığımız süreçleri olgularla değerlendirmek ve teorileştirmektir. Bunu kim yapacak? Marx, Lenin ya da Mao mezardan kalkıp gelip yapmayacak. Biz yapacağız. Nasıl yapacağız? Hayata bakarak." diye ekledi.

Öncü Gençlik Parti Okulu'nda, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in ardından Öncü Gençlik MYK üyesi ve İstanbul İl Başkanı Uğurcan Yardımoğlu "Vatan Partisi Tarihi"ni anlattı.

Öncü Gençlik Parti Okulu, bugün Öncü Genel Başkanı Aykut Diş ve Öncü Gençlik Genel Sekreteri Cemil Gözel'in dersleriyle tamamlanacak.

ulusalkanal.com.tr

Şehide 10 bin kişi veda etti Gündem TSK: 5 terörist yakalandı Gündem Orgeneral Abidin Ünal'dan Suriye sınırında HAWK Bataryası'na ziyaret! Gündem Bomba yüklü araç patladı Gündem