Şule Perinçek’ten Pendik esnafına: Altın-gümüş rozet yok, milletin dertleri var

Vatan Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Pendik'te yerel basın kuruluşlarını ve esnafı ziyaret etti.

Abone ol

Pendik'in yerel gazetelerinden olan Özgür İstanbul, Duyuru ve Pendik Gazetelerini ziyaret eden Şule Perinçek, yerel basının sorunlarını dinleyerek notlar aldı ve kendisinin de uzun yıllardır basında emek verdiğini, özellikle İstanbul yerel basınının maddi anlamda çok büyük sıkıntılarının olduğunu söyledi. Yetki aldığında konuyla özel ilgileneceğini, halı hazırda yerel basının sıkıntılarının aşılması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şule Perinçek, “yerel basın, demokrasinin mihenk taşıdır.” dedi.

NOT DEFTERİ ESNAFIN TALEPLERİYE DOLU

Pendik Çarşısı’nda üreticinin, esnafın taleplerini tek tek not eden Perinçek, “Buraya asıl seçildikten sonra geleceğim. 25 Haziran'da altın rozet mi takayım gümüş rozet mi takayım diye düşünmeyeceğim, sizin kahvenizi içip dertlerinizi dinleyeceğim." sözlerini sarf etti.

Şule Perinçek, çarşı boyunca diğer siyasi partilerin açmış olduğu çadırları da ziyaret etti.

Pendik’te son durak Bosna Sancak Derneği’ydi. Dernek Başkanı Erdoğan Ersin’le gündeme dair sohbet eden Şule Perinçek, Vatan Partisi seçim bildirgesini anlattı.

Olası Menbiç anlaşması kime yarar? Gündem Vatan Partisi İzmir'de seçim çalışmalarını hızlandırdı Gündem Seçmen oyunu nasıl kullanacak? Oy pusulasına dikkat! Gündem İnce: Kürt sorununda kırmızı çizgi olmasın Gündem