Özelleştirmeye karşı 18 bin imza!

Sadece 18 günde binlerce kişi destek verdi. Zonguldaklı madenciler Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun özelleştirilmesine karşı 28 bin imza topladı. Yüzlerce madenci, topladıkları imzaları iletmek için Nisan başında Ankara'ya gidecek.

Abone ol

Genç yaşlı herkes tem yumruk oldu, madencilere destek verdi. Zonguldaklı madenciler, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun özelleştirilmesine karşı 18 günde 28 bin imza topladı.

İmza masası Zonguldak Gazi Paşa Caddesi'nde açıldı. Emeğin başkentinde temel geçim madencilik olunca, TTK'nın satışına da tepki büyük. Bu nedenle her geçen gün imza atanların sayısı artıyor. Siyasi parti ve işçi dernekleri de madencileri yalnız bırakmıyor.

Bir diğer talep TTK'ya işçi alınması. Madenciler bu kapsamda topladıkları imzaları Ankara'ya bizzat iletecek. Yüzlerce madenci Nisan ayı başında Ankara'ya gidecek.

Haber: Hasan Koca

ulusalkanal.com.tr

CHP'de ön seçim hazırlığı Gündem Cumhuriyet Üniversitesi Eski Rektörü Ferit Koçoğlu Vatan Partisi'ne katıldı Gündem YSK’dan Erdoğan yanıtı Gündem Liberal Darbe: Cumhuriyet gazetesi Gündem