Türk-İş'te 'kırmızı çizgi' değişmedi

Türk- İş, 22'nci Olağan Genel Kurulu'nu tamamladı. Tek liste ile girilen seçimde Ergün Atalay yeniden genel başkanlığa seçildi, yönetim kurulu da değişmedi. Genel Kurulda, "kıdem tazminatında yapılacak en ufak bir değişikliğin genel grev nedeni sayılması" yeniden karara bağlandı.

Abone ol

Türk- İş'in 4 gün süren 22'nci Olağan Genel Kurulu tamamlandı.

Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde yapılan kurultayda tek liste vardı. Ergün Atalay tekrar genel başkanlığa seçildi.

Türk-İş’e bağlı 35 sendikadan 275 delegenin oy kullandığı genel kurulda Yönetim kurulu da değişmedi. Yönetim Kurulu'nda;

Genel Sekreter Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Genel Mali Sekreter Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar Genel Eğitim Sekreteri TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar olarak yer aldı.

Türk-İş’in “kırmızı çizgi” olarak kabul ettiği kıdem tazminatında yapılacak her türlü değişikliğin genel grev nedeni sayılması kararı da yeniden divana sunuldu. Oy çokluğuyla yeniden kabul edilen karar ayakta alkışlandı.

ulusalkanal.com.tr

İşte Türkiye'nin doğalgaz planı Ekonomi İşçiler Türk-İş Genel Kurulu'na alınmadı Ekonomi Davutoğlu'ndan asgari ücret açıklaması Ekonomi Moody's Türkiye kararını açıkladı Ekonomi